Bullet journal II. Měsíční kalendáře

Když se budu držet v rámci měsíčního plánování, tak mě hned po přehledu návyků napadají měsíční kalendáře. Nehledejte v tom žádnou vědu, mě napadají jen dvě schémata a to řádkové a nebo tabulkové.

 
 

 Na tom asi není co k vysvětlování. Já nakonec používám ten řádkový, kde si napíšu události, které vím víc dopředu, nebo kdy mám co platit, dovolenou, různé akce a podobně. Tabulkový má asi daleko zábavnější využití. Můžete si do jednotlivých políček zpětně kreslit, co se vám ten den přihodilo a používat ho jako deníček, nebo si můžete vytvořit třeba tři, jeden mít na fitness, druhý na finance a další třeba na to měsíční plánování. Cokoliv vás napadne!

 

Kruhový plán

Třetí možnost je asi nejzajímavější a nejzábavnější forma měsíčního plánování. Lepší než tisíc slov bude obrázek. V kruhovém plánu jak již název říká figuruje kružnice rozdělená podle počtu dní. Do středu kruhu si vepíšete název měsíce a okolo si můžete rozepsat i dny v týdnu. Pokud máte něco v plánu, tak si úkol zapíšete okolo kružnice, někam ke dni, kdy se to bude dít a spojíte čárou s daným dnem. Barvy jsou povoleny!

 

Tato kružnice se dá aplikovat i na hodiny v denním plánování, týden, nebo i celý rok, fantasii se meze nekladou, od toho je bujo.

 

Máte další nápady?

Napište mi je do komentářů, jsem zvědavá.

 

 

Napsat komentář